БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА ВІД 2000 ГРН. МИ ПРАЦЮЄМО ЩОДЕННО ІЗ 9:00 ДО 18:00. ВІДПРАВКА ЗАМОВЛЕНЬ НАСТУПНОГО ДЛЯ ПІСЛЯ ОФОРМЛЕННЯ
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
Створи атмосферу
Графік роботи:

Графік роботи 24/7
Отримати консультацію по всім питанням - щоденно: 09:00-18:00

0
Мій кошик
Додайте товари до кошика
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар

Сосни звичайної гідролат

В наявності
Артикул: E4490250
286 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Характеристики
Обʼєм  250 мл
Тип і стан шкіри  Жирна, проблемна
Сфера застосування  Антицелюлітні програми
Опис

Сосни звичайної гідролат

Короткий опис

Сосни звичайної гідролат — натуральний засіб для догляду за тілом, отриманий методом парової дистиляції з Pinus sylvestris. Це прозора безбарвна рідина з характерним свіжим ароматом хвої сосни, яка підходить для всіх типів шкіри, особливо тьмяної, проблемної та схильної до жирності. Гідролат сосни освіжає, тонізує шкіру, допомагає підтримувати її чистоту та комфортний стан, а також підходить для ванн, компресів, антицелюлітного догляду й зволоження повітря.

Переваги та властивості

  • Підходить для всіх типів шкіри, особливо тьмяної, проблемної та схильної до жирності.
  • Очищує та освіжає шкіру.
  • Має антисептичні властивості.
  • Допомагає зменшити прояви запальних процесів на шкірі.
  • Тонізує шкіру та підтримує її більш доглянутий вигляд.
  • Сприяє підтриманню чистоти пор.
  • Підходить для догляду за тілом, ванн, компресів і антицелюлітних програм.
  • Може використовуватись для зволоження повітря та створення свіжої атмосфери у приміщенні.

Дія активного компонента

Гідролат сосни звичайної отримують у процесі виробництва ефірної олії методом парової дистиляції. Завдяки природним водорозчинним компонентам сосни засіб м’яко доглядає за шкірою, освіжає її, допомагає підтримувати чистоту та комфортний стан. Сосновий гідролат особливо цінується у догляді за шкірою, що потребує тонізації, свіжості та контролю жирності, а також у догляді за тілом у складі антицелюлітних процедур.

Склад

Парова дистиляція з Pinus sylvestris. Походження сировини: Україна.

Спосіб застосування

Використовувати для догляду за тілом після очищення шкіри. Підходить для тонізації, компресів, ванн, антицелюлітних процедур, збагачення косметичних засобів і створення свіжої атмосфери у приміщенні при зволоженні повітря. За потреби можна застосовувати для освіження шкіри протягом дня.

Запобіжні заходи та умови зберігання

  • Запобіжні заходи: індивідуальна непереносимість, алергія на хвойні рослини.
  • З обережністю використовувати при бронхіальній астмі або схильності до бронхоспазму, особливо при інгаляціях.
  • Не рекомендується використовувати при дуже чутливій або подразненій шкірі.
  • Термін зберігання: 24 місяці.
  • Після відкриття використати протягом 6 місяців.
  • Зберігати у сухому, прохолодному, захищеному від прямих сонячних променів місці, у герметично закритій тарі.